Onze Berkenweide

Wij zijn Kees en Arina van der Boon. Wij zijn al 20 jaar camperaars en waren met onze camper veel in Drenthe te vinden. In 2018 zijn we vanuit Katwijk aan/zee op zoek gegaan naar een woning in Drenthe om ons daar definitief te vestigen. Een wens van ons was om een campercamping bij onze woning te beginnen. Op de woning met minicamping in Erica waren we op slag verliefd. De camping was van origine een naturistencamping, maar wij houden onze kleding liever aan.

Rond de feestdagen is onze naam geboren. “Camperpark de Berkenweide“. Vanaf januari 2019 zijn we begonnen met het realiseren van de campercamping. De camping heeft een luxe toiletgebouw met alle voorzieningen, ook voor invaliden. Onze slogan is dan ook “het gemak van een camperplaats met de luxe van een camping”

Van januari t/m mei 2019 zijn wij non-stop bezig geweest met het bouwen van het park van onze dromen. Onze vorderingen hebben wij met de wereld gedeeld via Facebook. Na veel hard werken is het park sinds 30 mei geopend!

Via onze Facebookpagina Camperpark de Berkenweide en onze website www.deberkenweide.nl zullen wij u op de hoogte houden van de vorderingen. Uiteraard hopen wij u binnenkort te verwelkomen op ons camperpark!


Volg ons op facebook

Voor onze voortgang, het laatste nieuws en leuke weetjes