Sanitairgebouw

Het luxe verwarmde sanitairgebouw is voorzien van alle gemakken. Zo zijn er faciliteiten voor mindervaliden en zijn er 2 babyrooms met aankleedkussen aanwezig.

Overige faciliteiten

  • * Overdekte wasbakken buiten
  • * Gescheiden dames- en heren toiletten en douches
  • * Baby ruimte bij zowel de mannen als de vrouwen
  • * Wasmachine (tegen vergoeding)
  • * Stortplaats chemisch toilet

Verharde plaatsen

Het camperpark heeft 25 ruim opgezette plaatsen met grind en gras. Met een minimale grootte van 60 m2 heeft u alle ruimte om van uw campervakantie te genieten.

De standaard plekken zijn 10 meter lang. Er zijn 3 extra grote plekken van 15 meter lang voor de grotere campers. Op elke plek is gratis Wifi.

Sport en spel

Bij het Camperpark is een grasveld waar ruimte is voor sport en spel. Er is een Jeu de Boulebaan en is er ruimte voor o.a. volleybal en badminton. Voor de kinderen staat er een grote trampoline.

Informatiepunt

Wat is er allemaal in de omgeving te doen? En waar en hoe kunt u betalen? Bij het informatiepunt vindt u enveloppen, waar de overnachtingsprijs ingedaan kan worden. Ook is het altijd mogelijk het geld over te maken op onze bankrekeningnummer. Deze is te vinden op het bord bij de receptie.

Daarnaast vindt u op deze plek genoeg inspiratie om de omgeving verkennen. Bekijkt u liever rustig naar de mogelijkheden? Leen één van onze inspiratiemappen en neem deze mee naar uw camper.

Camper loosplaats

De Loosplaats heeft alles wat een camper nodig heeft. U kunt hier uw watertank legen en bijvullen en uw afval gescheiden weggooien. Aan de rechterkant van het toiletgebouw is er ruimte voor het legen van uw chemisch toilet.


Alleen campers

Op dit camperpark is het enkel toegestaan om met een camper te overnachten. Caravans en tenten worden helaas niet toegelaten.

READ MORE

honden toegestaan

Huisdieren zijn, mits aangelijnd, toegestaan. Wij verzoeken u de hond buiten het park uit te laten.

READ MORE

Voor Invaliden

Het sanitairgebouw is toegankelijk per rolstoel. Er zijn speciale voorzieningen aanwezig voor minder validen.

READ MORE

baby faciliteiten

Bij zowel de mannen als de vrouwenkant van het toilet gebouw is een babyroom aanwezig.

READ MORE