Sanitairgebouw

Het luxe, verwarmde sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over faciliteiten voor mindervaliden en twee babyruimtes met aankleedkussens.

toilet-gebouw

Verharde plaatsen



Het camperpark beschikt over 25 ruime plaatsen met zowel grind als gras. Elke plek is minimaal 60 m² groot, waardoor u volop ruimte heeft om van uw campervakantie te genieten. De standaardplaatsen zijn 10 meter lang, en voor grotere campers zijn er 3 extra ruime plaatsen van 15 meter beschikbaar. Op alle plekken is gratis wifi aanwezig.

Informatiepunt

Waar en hoe kunt u betalen? U kunt uw betaling doen bij het informatiepunt, waar enveloppen beschikbaar zijn voor de overnachtingsprijs. Daarnaast is het mogelijk om het bedrag over te maken naar ons bankrekeningnummer, dat u op het bord bij de receptie kunt vinden.

In de omgeving is er genoeg te ontdekken. Bij het informatiepunt vindt u inspiratie om de regio te verkennen. Wilt u de mogelijkheden op uw gemak bekijken? Leen dan één van onze inspiratiemappen en neem deze mee naar uw camper.

Camper loosplaats

De Loosplaats beschikt over alle faciliteiten voor campers. Hier kunt u uw watertank legen en bijvullen, en uw afval gescheiden weggooien. Rechts van het toiletgebouw is er een ruimte voor het legen van uw chemisch toilet.

Overige faciliteiten

  • Overdekte wasbakken buiten
  • Gescheiden dames- en heren toiletten en douches
  • Baby ruimte bij zowel de mannen als de vrouwen
  • Wasmachine (tegen vergoeding)
  • Stortplaats chemisch toilet