Het avontuur begint

Het is begonnen. Wij zijn al 20 jaar camperaars en waren met onze camper veel in Drenthe te vinden. In 2018 zijn we vanuit Katwijk aan/zee op zoek gegaan naar een woning in Drenthe om ons daar definitief te vestigen. Een wens van ons was om een campercamping bij onze woning te beginnen. Op de woning met minicamping in Erica waren we op slag verliefd. De camping was van origine een nudistencamping, maar wij houden onze kleding liever aan.

Vanaf januari 2019 zijn we begonnen met het realiseren van de campercamping. De camping heeft een luxe toiletgebouw met alle voorzieningen, ook voor invaliden. Komende maanden zal het park van alle luxe voor camperaars worden voorzien. Onze slogan is dan ook “het gemak van een camperplaats met de luxe van een camping”Rond de feestdagen is onze naam geboren. “Camperpark de Berkenweide“. Via onze Facebookpagina Camperpark de Berkenweide en binnenkort onze website www.deberkenweide.nl zullen wij u op de hoogte houden van de vorderingen. Uiteraard hopen wij u binnenkort te verwelkomen op ons camperpark!